پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

زمان واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه درآمدی مشخص شد | حساب دهک‌های چهارم تا هفتم، ۲۷ فروردین شارژ می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۵۱۶۳
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۳
زمان واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه درآمدی مشخص شد | حساب دهک‌های چهارم تا هفتم، ۲۷ فروردین شارژ می‌شود
درحالی اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک از ۱۳ فروردین‌ماه به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش نهاد‌های حمایتی واریز شده که سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از واریزِ اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های درآمدی اول تا سوم از ۲۰ فروردین‌ماه خبر داد و گفت: همچنین از ۲۷ فروردین نیز حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا هفتم شارژ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مرجان دبیری با بیان اینکه از ۱۱ اسفندماه سال گذشته مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیک با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک یک تا هفت درآمدی (به سه دهکِ اول به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای باقی دهک‌ها به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان) آغاز شد، اظهار کرد: این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافت که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

وی افزود: مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیک با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) در ۱۱ اسفندماه همراه بود و پس از گذشت چند روز این اعتبار به حساب سرپرستان خانوار سایر دهک‌های درآمدی نیز واریز شد.

بنابر اظهارات سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک، در مرحله اول این طرح در مجموع ۵۵ میلیون نفر از طرح استقبال کردند.

دبیری با اشاره به اینکه مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک با اولویت افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی از ۱۳ فروردین ماه آغاز شده است، تصریح کرد: از زمان اجرای مرحله دوم ۵ میلیون و ۷۸۰ هزار نفر توانستند با موفقیت خرید خود را انجام دهند که بالاترین درصد خرید مردم تاکنون هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم از گروه حبوبات بوده است. این درحالیست که از ۲۰ فروردین‌ماه نیز اعتبار مرحله دوم برای دهک اول تا سوم و از ۲۷ فروردین‌ماه برای دهک‌های چهار تا هفت درآمدی شارژ شده و به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

دبیری در پاسخ به این سوال که آیا در اجرای این طرح، خریداران ملزم به استفاده از برند خاصی هستند، تصریح کرد: مشمولان طرح کالابرگ الکترونیک، می‌توانند از تمام برند‌های تولیدکننده، کالا‌های مجاز را خرید کنند.

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک با اشاره به دیگر مزایای این طرح، افزود: در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد. اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ قابل استفاده است. مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست. علاوه بر این نیز، به همه فروشگاه‌ها تذکر داده شده است در راستای تنظیم خرید بازار، شهروندان تک خریدی از یک کالا نداشته باشند.

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک تاکید کرد: اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است که براساس منابع مالی دولت طی مراحلی به مشمولان ارائه می‌شود.

دبیری در ادامه درباره نحوه تسویه با فروشگاه‌های طرف قرارداد نیز به ارائه توضیحاتی پرداخت و تصریح کرد: هر ۷۲ ساعت با فروشگاه‌ها تسویه می‌شود، به‌گونه‌ای که ۹۰ درصد از فروشنده‌ها در نحوه تسویه این طرح رضایت داشته‌اند و در حال حاضر با ۲۳۰ هزار فروشگاه در این زمینه قرارداد منعقد شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->